Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Van eigen opnames een video laten monteren

Wil jij ook een professionele video laten monteren van jouw eigen film opnames? Dit kan bij Your Film Memories. Zij zijn gespecialiseerd in videomontage in hoge kwaliteit Of het nu gaat om een vakantievideo of een video van een bruiloft of ander evenement, Your Film Memories legt alles vast in een mooie professionele video gepersonaliseerd met jouw muziek of teksten. Alles geheel naar jouw wens.

Een video laten monteren door Your Film Memories

Wil je een video laten monteren door Your Film Memories dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een surprise pakket van 45 euro. Hierbij laat je vrienden en familie een persoonlijke videoboodschap inspreken en Your Film Memories bundelt deze boodschappen in een speciale film. Dit surprise pakket is zeer geschikt als uniek cadeau voor een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld baby shower. Ook zijn er nog de oranje, rode en blauwe pakketten. Oranje is een pakket van 25 euro. Voor dit bedrag krijg je dan een leuke, korte sfeerimpressie in een filmpje van ongeveer 1 minuut. Het rode pakket kost 75 euro en is perfect om alle mooie momenten van bijvoorbeeld een bruiloft vast te leggen. Dit filmpje duurt dan ongeveer 3 minuten. Tenslotte is er nog het rode pakket. Deze kost 100 euro en dan krijg je een uitgebreide film van ongeveer 5 minuten. Bij deze pakketten lever je dus zelf de filmpjes aan en deze worden vervolgens professioneel gemonteerd door Your Film Memories. Mocht je nou ook het filmen uit handen willen geven dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Your Film Memories komt op jouw bestemming filmen met een professionele camera waarna deze wordt vastgelegd in een prachtige video. Alles in overleg en naar jouw wensen. Hiervoor wordt dan een offerte op maat opgesteld.

Een video laten monteren als cadeau

Je kunt als cadeau een video laten monteren door Your Film Memories. Alle pakketten die hiervoor genoemd zijn kunnen als cadeaubon worden aangeboden. Iedereen maakt talloze filmpjes die vervolgens ergens worden opgeslagen en waar verder niets mee gebeurd. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Met een professionele en gepersonaliseerde video van Your Film Memories worden al jouw filmpjes gemonteerd tot een mooie video. Hierdoor kun je keer op keer blijven genieten van al die mooie momenten. Een mooier cadeau kun je je toch niet wensen?

Related Posts

Waarom uw parket schuren

Kies de beste taxi voor op reis

Aluminium kozijnen