Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Top 5 leukste buitenspeelgoed cadeaus

Volgende maand wordt het alweer lente. Op 20 maart zullen de diertjes weer nestjes bouwen om zich voor te planten. De lente is in zicht dus het betere weer is ook in zicht. Lente is de perfecte tijd om de trampolines weer tevoorschijn te halen, om het stoepkrijt te kopen en om het springtouw weer uit de kast te trekken. Kortom het wordt weer een buitenspeelseizoen en daar moet het leukste en beste buitenspeelgoed beschikbaar zijn. In dit artikel lees je welke buitenspeelgoed kinderen het leukst vinden en waar ze zich dagen mee zullen vermaken.

Watertafel Een watertafel is een ideaal stuk speelgoed dat in de warme lente- en zomerdagen voor afkoeling kan zorgen. Een watertafel is meestal voorzien van verstelbare pootjes waardoor deze op perfecte hoogte kan worden afgesteld, en hij kan een aantal jaren mee. De watertafel is een veelzijdig stuk speelgoed door de vele verschillende mogelijkheden en scenario’s die kunnen worden bedacht door de kinderen.

Glijbaan Een glijbaan is een perfecte dagbesteding voor kinderen. Ondanks de simpele uitstraling en functionaliteit kunnen kinderen zich uren lang vermaken met een glijbaan. Het nadeel van een glijbaan is wel dat je hiervoor enigszins wat ruimte voor nodig moet hebben in je tuin. Een glijbaan komt ook niet zonder gevaren. Een glijbaan heeft een zachte ondergrond nodig, in ieder geval op het stuk waar de kinderen uit komen. Ligt hier steen, dan zal een val met als gevolg een schaafwond snel voorkomen. Naast het gevaar van schaven aan de grond is een glijbaan ook hoog. Door de drukte die kinderen veroorzaken kan een kind van de glijbaan afvallen.

Trampoline De trampoline is de nummer 1 als het aan komt op buitenspeelgoed. Een springmat trampoline of een ingraaf trampoline, het maakt allemaal niet uit. Springen met die handel en er is vermaak voor dagen, weken of zelfs maanden. Een trampoline geeft het gevoel van vrijheid bij kinderen. Ze kunnen springen in de open lucht waardoor ze los zijn van de grond. Een trampoline hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen, maar een standaard trampoline is toch wel aardig groot en de ruimte naar boven moet vrij zijn. Anders kunnen er snel ongelukken gebeuren.

https://www.trampolines.nl/