Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Taffe Industriele tafel, industriele tafels

Bij taffe kunt u industriële tafels bestellen naar keuze en maat. Er is een divers aanbod van vintage eettafels, vergader tafels en restaurants tafels. Naast de verschillende soorten tafelmodellen is er ook een keuze in houtsoorten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een tafelblad van eiken hout. Naast de wagondelen en het oude oude is er ook keuze voor oud grenen hout. Voor alle hout soorten kan er weer gekozen worden voor verschillende soorten afwerking. Zoals bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor geborstelde wagonplanken of geschaafde wagondelen. Bij de geschaafde delen worden de planken licht geschaafd waarbij het lichtere onderliggende eiken zichtbaar wordt. Dit geeft een zeer mooi effect tegenover de donkere delen van het oude hout. 

Alle tafels van taffe worden in Nederland geproduceerd. In de werkplaats in Heemstede wordt er druk gelast, gehamerd en geslepen. Omdat de tafels in Heemstede worden geproduceerd kan de tafel geheel naar wens worden gemaakt. Van hout keuze tot onderstel. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen. Of taffe tafelonderstellen gelast op maat gemaakt van kokerprofielen of buizen. Naast de gietijzeren en gelaste tafelonderstellen kan er ook gekozen worden voor de serie gelasterde tafelonderstellen. Deze tafelpoten worden door een computer gestuurde laser op maat gesneden. Alle stalen onderstellen worden behandeld met een transparante lak. 

Naast dit aanbod industriele tafel kan er ook gekozen worden voor een serie in hoogte verstelbare tafels. Ook wel crank tafels genoemd. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn in hoogte te verstellen doormiddel aan een handwiel te draaien, industriele eettafel.

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij ve rschillende houtsoorten verschillende prijzen. Worden de gewenste maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met http://www.taffe.nl/contact/ Taffe Vintage tafels, wij helpen u graag verder, industriele tafel.
Tafels op maat
Voor een tafel op maat kunt u terecht bij onze website www.taffe.nl, zoekt u iets wat wij niet aanbieden op de website dan kunt u dit gerust bij ons vragen. Bij taffe tafels worden industriele tafels naar wens gemaakt.
Keuze soort
Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. 

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl