Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Schitterende foto’s maken met een camera drone

Ben je van plan om mooie foto’s te maken vanuit de lucht maar weet je nog niet zo goed hoe je dit het beste kunt doen? Wij helpen je graag een handje op weg met een paar handige tips. Vandaag bespreken we hoe je geweldige foto’s vanuit de lucht kunt maken met de beste camera drones.

Ok, dus we gaan foto’s maken vanuit de lucht met een drone. Waar moeten we dan allemaal precies op letten?

Ten eerste is het natuurlijk handig om een geschikte drone uit te kiezen. Welke drone kan er goede foto’s maken? Dan moet je een DJI drone hebben. Bijvoorbeeld de Phantom 4 of De Mavic Pro. Dit zijn allebei zeer goede drones om geweldige foto’s mee te kunnen maken vanuit de lucht.

Ok, we hebben nu een drone gekocht en we zijn klaar om te gaan vliegen. Waar moeten we nu op letten? Het is handig als je eerst leert om de drone goed te bestruren. Gelukkig is dit voor de meeste modellen echt super makkelijk. Je kunt ze zelf met je mobiele telefoon besturen! Eitje, zo gedaan.

De laatste stap die ons te wachten staat is natuurlijk het mken van de foto’s zelf! Hoe ga je dat doen? Ja daar moet je toch echt voor aan de bak hoor. Zoek een mooie omgeving op en schieten maar!