Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Een ware hype de 3d pen met de feestdagen

Het is een echte verkoop hype geweest met de feestdagen in 2016 als het om de 3d pen of 3d printer pen gaat. Voor wie dit zusje van de bekende 3d printer nog niet kent is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen naar deze ware gadget. Een 3d pen is een pen die het mogelijk maakt om 3d figuren te maken uit de losse hand. Je tekent als het ware je drie dimensionale object via een malletje of zelfs uit de losse hand voor de echte creatievelingen. De 3d pen zelf wordt gevoed met ABS of PLA-filamenten die er in verschillende kleuren zijn zodat er voldoende mogelijkheden zijn om jouw unieke ontwerp te maken. De 3d pen wordt vaak door kinderen maar ook steeds meer door ontwerpers als ook professioneel gebruik toegepast.

 

Verschillende modellen van de 3d pen

Er zijn natuurlijk al best veel verschillende pennen ontworpen en geproduceerd de afgelopen paar jaar en dus is het wel belangrijk om even goed te kijken naar de mogelijkheden van de 3d pen. Voor de prijs kun je vanaf de 1e generatie 3d pennen vanaf 49,95 Euro al een 3d pen aanschaffen duurdere modellen kunnen al oplopen naar de 150 Euro maar hiertussen is zeker zeer veel aanbod aanwezig. Zorg er wel voor dat u altijd goed oplet of uw 3d pen een geldig OEM-certificaat heeft en het dus een veilig model is. Ook is het aan te bevelen om een 2e generatie 3d pen aan te schaffen die vaak iets dunner is en bovendien een verwarmde kop heeft die het minder snel mogelijk maakt dat uw 3d printerpen verstopt raakt door afgekoelde filament.

Trends en betrouwbare webwinkel in Nederland

Er is een nieuwe trend in opkomst voor 2017 waarbij de 3d pen wellicht gaat worden opgevolgd door de 3d UV-light pen. Hoe lang dit gaat duren is nog onbekend aangezien er verschillende modellen in ontwikkeling zijn als bijvoorbeeld de CreoPop 3d Pen. Wel staat vast dat de 3d pen enorm populair is geworden en zelfs al op scholen wordt gebruikt. De ontwikkelingen zullen dus steeds verder gaan en voor de toekomst biedt deze handige pen veel mogelijkheden. In Nederland kun je verschillende goede 3d pennen bestellen bij www.goedkope3dpen.nl.

 

Related Posts

Wat betekent virtual reality?

Afscheidscadeau voor collega

Kies de beste taxi voor op reis