Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Een trouwfilm laten maken, voor jouw speciale dag

Een trouwfilm laten maken is de beslissing of je de meest speciale dag van je leven wilt vastleggen op film, of alleen in jouw geheugen. Een goede beslissing, want daarmee geef je jezelf de mogelijkheid om de hele dag op een later tijdstip weer te herbeleven. De nostalgie die je dan zult voelen, da’s een gevoel dat je jezelf niet zou ontzeggen, toch? Ook leuk om later aan de kinderen te laten zien, hoe mama en papa er vroeger uitzagen, voordat zij nog maar bestonden! Maar waar kan je het beste terecht, wanneer je een trouwfilm wilt laten maken?

Bij ArtVideo een trouwfilm laten maken

Bij ArtVideo een trouwfilm laten maken is een ontzettend goede beslissing. Wij zijn gespecialiseerd in zowel trouwfilms als bedrijfsfilms. We weten welke momenten het beste vastgelegd kunnen worden, en hoe we die samen kunnen voegen tot een krachtige trouwfilm die er visueel aantrekkelijk uitziet, en qua tempo niet te langdradig is. Even voel je je toch beroemd op je speciale dag, omdat er gewoon een videograaf bezig is met de beste hoek vinden om het te filmen. De duur van een trouwclip kan tussen de 3 en 5 minuten zitten, maar de totale duur van een trouwfilm is 12 tot 15 minuten, afhankelijk van jouw wensen (en portemonnee!). We streven namelijk naar een korte, maar krachtige trouwfilm die alle mooie momenten samengepakt in een behapbaar filmpje, waar je maar kort naar hoeft te kijken.

Hoe zit het allemaal?

Bij ArtVideo zijn er drie mogelijke pakketten voor het laten maken van een trouwfilm. Bij pakket 1 zijn er 7 filmuren, waarbij er vrije muziekkeuze is, met een trouwvideo van 60-90 minuten en een levertijd van drie weken. De preview is meestal al beschikbaar na 1 week. Bij pakket 2 zijn er 9 filmuren, krijg je dezelfde dingen als pakket 1 inclusief een trouwclip van 3 tot 5 minuten en het gebruik van een drone met dezelfde levertijd. Tot slot is er pakket 3 met alle componenten van pakket 1 en 2, mét 12 filmuren. De kosten liggen tussen de 950 euro en de 1450 euro.