Artlandish concepts
Image default
Offers

Een handje extra nodig? Kies voor een schakelband!

Het is een complexe klus als je veel goederen moet transporteren binnen jouw bedrijf. Gelukkig is hier een geschikte oplossing voor! We raden je voor dit probleem aan om een schakelband aan te schaffen voor je bedrijf. Een schakelband is een band die geschikt is voor het vervoeren van veel verschillende goederen of producten. Het is mogelijk om lichte te transporteren maar ook producten met zwaargewicht. Schakelbanden worden vooral vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Waar ze om bekend staan is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Ook zijn ze flexibel en efficiënt. Klinkt goed toch? Dat dachten wij dus ook! In deze blog gaan we je meer vertellen over deze handige schakelbanden. Dus lees vooral verder als je meer wilt weten!

Schakelbanden van kunstof

Als je er voor kiest om een schakelband aan te schaffen wil je graag dat deze van goede kwaliteit is. Je wilt in zee gaan met een betrouwbare partij, die veel ervaring heeft. Daarom hebben we voor jou een aanrader klaar staan. Wij hebben voor jou de beste partij in schakelbanden; ACB Transportbanden. Dit is de verkoper waar je terecht kan voor allemaal verschillende schakelbanden. Je kunt zelfs kiezen voor maatwerk als dat is wat je wilt. Weet je zelf niet wat de juiste oplossing is? Vraag dan advies aan deze partij. Ze denken graag met je mee en helpen je verder met al je vragen. Het is belangrijk om voordat je een aankoop doet, goed te overleggen. En je juist te laten adviseren. Dit is namelijk geen goedkope aankoop en daarom moet je er een wel overwogen keuze van maken. In de volgende alinea, zetten we nog een aantal voordelen op een rijtje.

Schakelband, nog een aantal voordelen

We hebben nog een paar handige voordelen van de schakelband, voor je op een rijtje gezet:

  • Makkelijk bochten maken, met een schakelband kun je makkelijk bochten maken. De banden zijn dus erg breed in zet baar.

  • Minder tillen, met deze banden op locatie verlicht je het werk van je personeel. Dit is goed voor hun fysieke gezondheid 

  • Gaat lang mee, deze banden gaan lang mee.

Meer weten? Neem een kijkje op de site van ACB Transportbanden. 

 

https://www.acb-transportbanden.nl/