Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Een eigen onderneming

Het hebben van een eigen onderneming kan best veel werk met zich mee brengen, dit voornamelijk in de eerste aantal jaren van de onderneming. Het is namelijk gebleken dat veel van de startups de eerste vijf jaar niet halen. Dit komt vaak door het niet goed na denken en geen onderzoek doen naar de doelgroep waar het beste te vestigen en waar de vraag naar is.

Vele nieuwe ondernemers zullen zich bedenken wat zij willen starten, vervolgens zoeken zij een pand en gaan zij aan de slag. Zonder het eerste voor onderzoek of er überhaupt vraag is naar het desbetreffende product of dienst. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het snel klaar zijn voor de gloednieuwe onderneming. Dit is zeer jammer, vooral wanneer er veel geld en tijd is in gestoken en als er al werknemers zijn aangenomen.

Het moeten ontslaan van de werknemer is natuurlijk niet een fijne bedoeling op dat moment. Dit is het niet voor nieuwe beginnende ondernemingen, maar dat is ook het geval in een grote organisatie. Het is nooit een goed en fijn gevoel om een vaste werknemer te moeten ontslaan omdat je diegene niet meer nodig hebt, het werk vervangen word, de werknemer overbodig wordt of gewoonweg omdat het niet meer kan of dat er een goedkoper iemand ingeschakeld kan worden.

Wat bedrijven of ondernemingen dan kunnen aanbieden is een outplacement. Op deze manier wordt de werknemer geholpen bij het traject naar het zoeken van een nieuwe baan. Www.carrierepoort.nl biedt outplacements. Een outplacement is het niet de bedoeling dat het outplacementbureau alles voor deze werknemer regelt maar de werknemer zelf. De werknemer wordt echter en alleen geholpen en begeleid. De werknemer krijgt instructies hoe hij of zij het beste kan solliciteren, hoe het cv er het beste uit kan zien en dergelijke tips om te zoeken naar een nieuwe bijpassende baan voor de lange duur. De outplacement wordt echter wel altijd betaald door het bedrijf waardoor de werknemer ontslagen is. Klik hier voor meer info.

http://carrierepoort.nl/