Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Dit zijn de haartrends van 2022

New year, new me is een veel uitgesproken gezegde, waarbij men de komst van het nieuwe jaar ziet als een mooi moment om de huidige rituelen en uitstraling een twist te geven. Hierbij wordt er vooral gekozen voor een bezoek aan kledingwinkels en een kapsalon, waaronder kapsalon delft.

De uitspraak is dan ook geliefd bij kledingwinkels en kapsalons, gezien de behaalde resultaten aan het eind en begin van ieder jaar. Daarbij veranderen de haartrends ieder jaar, waardoor de kapsalons het vaak erg druk hebben, zodra het jaar van start gaat.

Wat zal er in 2022 veranderen?

Afgelopen jaren kwamen steeds meer mensen op voor hun mening en rechten. Velen wilden zich niet langer inhouden door de angst bekritiseerd te worden. Zo kwam onder meer de LGBTQ-trend op. Ook in de haartrends zal het ‘lef’ naar voren komen. Er zullen waarschijnlijk een stuk meer opvallende haarstijlen en -kleuren op straat te zien zijn. Ook in de kapsalon in delft blijkt het kleuren van het haar een populaire optie te zijn.

Wat zijn de haartrends van 2022?

Het klinkt misschien nog ver weg, maar over enkele maanden zullen we het jaar 2022 inluiden. De haartrends die dit jaar zullen verschijnen, blijken ‘waanzinnig inspirerend’ te zijn. Nooit tevoren waren er zoveel creatieve kapsels te zien op de catwalks.

  1. Kleuren maken het verschil

Afgelopen jaren waagden steeds meer personen om het haar in een opvallende, felle kleur te verven. Echter werd deze actie enkel uitgevoerd door een klein deel van de bevolking. In 2022 zullen kleuren meer centraal staan. Zelfs kleuren als gitzwart of vlammend rood zullen van de partij zijn.

  1. Shag kapsel

Persoonlijk was ik nog niet bekend met deze term. Echter blijkt het ‘shag kapsel’ simpelweg de flowerpower haarstijl uit de jaren ‘70 en ’80 te zijn. Het kapsel is mogelijk bij ieder haartype, maar wordt vooral toegepast bij het krullende haar.

  1. Mullets

Mullets klinkt je wellicht niet bekend in de oren. Hoogstwaarschijnlijk zullen ‘nektapijtje’ en ‘matje’ je iets meer zeggen. Jaren terug was er veel kritiek op deze haarstijl, misschien daarom blijft deze stijl integreren. Komend jaar zal deze trend nog vaak te zien zijn!

http://onekappers.nl