Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

De mooiste bruidsreportage

Wanneer je gaat trouwen begin je met het zoeken naar een geschikte trouwlocatie en welke trouwdatum het gaat worden. Al snel ontdek je dat de wereld van het trouwen een hele grote en is en er ineens verschrikkelijk veel mogelijkheden zijn om je bruiloft in te vullen. Een belangrijk item van je trouwdag is natuurlijk het aandenken dat je hebt nadat je getrouwd bent. Zodat je tot in de lengte der dagen de trouwerij opnieuw kan beleven, keer op weer weer helemaal terug naar de bruiloft. De taart heb je al snel op, de jurk trek je één dag aan en na een paar dagen komen de eerste krasjes al op de trouwring.

 

Er is een aandenken aan de trouwdag dat jarenlang mooi blijft en je altijd de trouwdag weer opnieuw laat beleven, het trouwalbum en de bijbehorende bruidsfotografie. De beste bruidsfotograaf zet zich in om de mooiste bruidsreportage te maken die maar mogelijk is op jullie bruiloft. Prachtige composities, mooie lichtinval en bovenal een stralend bruidspaar. Zorg er dan ook voor dat je de keuze goed en doordacht maakt, je moet er niet aan denken dat je na de trouwdag alleen bewogen of mislukte foto’s krijgt. Er zijn verhalen genoeg te vinden van bruidsparen die een vriend hadden gevraagd en achteraf geen fatsoenlijke foto’s kregen omdat trouwfotografie toch wel anders is dan vakantie foto’s maken. 

 

Zorg dat je een fotograaf kiest die de volledige fotografische herinnering verzorgd, niet alleen de foto’s maken maar ook de rest. Het uitzoeken van de foto’s is ook echt een specialistische taak die je alleen als professional goed kan doen. Met het uitzoeken versterk je elke gekozen foto en hiermee vertel je het verhaal. Na het netjes bewerken en bijsnijden wordt dit verhaal in een trouwalbum gegoten. Als je een doorgewinterde storttelling of documentaire fotograaf bent kan je dit natuurlijk prima zelf doen. Maar ben je dit niet… laat het dan over aan de professionals.

 

ARV & CO Bruidsfotografie

Pad van Jip en Janneke 10

6708 TG Wageningen

06 51968058

info@storiesbyarv.co

https://www.storiesbyarv.co/