Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Correctie van de bovenoogleden

Ouderdom komt met wijsheid, maar helaas komt het ook nog weleens met gebreken. Ons uiterlijk verandert natuurlijk ook mee en soms zijn we daar niet zo tevreden over. Sommige uiterlijke dingen leveren ook daadwerkelijk ongemak op, zoals het overhangen van de bovenste oogleden. Mensen klagen dan vaak over moeheid, hoofdpijn en cosmetische aspecten en dat is natuurlijk niet ideaal. Gelukkig is een ooglidcorrectie bovenoogleden een goede optie voor die mensen die graag iets willen doen aan die klachten.

Er zijn tegenwoordig dan ook veel klinieken zoals faceland die deze behandeling uitvoeren. Dat is niet zo vreemd, het is een veelgevraagde ingreep tegenwoordig. Gelukkig is het ook een vaak zeer succesvolle en weinig ingrijpende behandeling, maar wel een met goede en aanhoudende resultaten.

De behandeling zelf kan vaak onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. Dat heeft als voordeel dat het herstel na de ingreep natuurlijk ook drastisch kan worden verminder, aangezien men natuurlijk niet ook nog eens bij moet komen van de narcose en alle gevolgen daarvan. Wanneer je het toch heel eng vind, kun je bijvoorbeeld wel om een klein roesje vragen om zo minder mee te krijgen van de ingreep. Voor veel mensen is dit een goede optie.

Mensen die een correctie aan de bovenste oogleden ondergaan, kunnen daarna vaak vrij snel weer aan het werk. De meeste complicaties zijn blauwe plekken en zwellingen rond het behandelde gebied. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen en in te perken is het belangrijk om al gelijk na de behandeling goed te koelen. Dit moet koud, maar niet met bevroren objecten omdat men anders het risico loopt op nog meer beschadiging. Een goed koud kompres biedt verlichting en helpt blauwe plekken en zwelling te beperken en sneller te laten afnemen. Afhankelijk van hoe je je voelt, kun je na de behandeling dan ook alweer snel aan het werk.

http://faceland.nl/