Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Animatie maken met ons Animatiebedrijf?

Animatie maken met ons Animatiebedrijf?

Een animatiebedrijf, wat gebeurt daar precies? Leveren die de animatie-teams die je op Franse campings vaak ziet? Nou, nee. Hoewel de animaties van een animatiebedrijf wel degelijk leuk kunnen zijn om naar te kijken, is de strekking iets serieuzer.

Een animatiebedrijf maakt animatie video’s en uitlegvideo’s (ook bekend als explanimations). Dit zijn van die korte video’s die je veel op internetsites of op social media ziet. Ze duren vaak ongeveer een minuut en slagen er in om een lastig verhaal op eenvoudige wijze uit te leggen. Animatie video’s worden veel gebruikt door bedrijven die een nieuw product introduceren. Maar ook onderwijsinstellingen hebben ontdekt dat animatie video’s goed werken om studenten nieuwe stof aan te bieden. Ook overheden gebruiken veel animatie video’s in hun voorlichting.

Al die organisaties zijn natuurlijk veel beter in hun eigen ding dan in het maken van animaties. Daarom huren ze een animatiebedrijf in, die wél de benodigde expertise heeft.

Animaties maken

In een animatiestudio, zoals Donker Media in Eindhoven, werken professionals uit diverse vakgebieden samen om je boodschap helder naar voren te brengen. Communicatiedeskundigen weten alles van de juiste toon, timing en het oproepen van emoties, terwijl gedreven animatoren de technische kant van de animatie video voor hun rekening nemen. In die samenwerking, waar de klant nauw bij wordt betrokken, ontstaat iets moois. Namelijk een animatie video die werkt en waarmee je de doelen van jouw bedrijf of organisatie dichterbij haalt.

Nieuwsgierig naar onze animatie studio?

Ben je ook op zoek naar een animatie studio? En wil je echt maatwerk, dat past bij je bedrijf? Neem dan eens contact op met Donker Media, de animatiestudio uit Eindhoven. Stuur ons een mailtje, of bel ons op 040-744 02 52 voor een vrijblijvende afspraak. De koffie (of thee) staat voor je klaar en we laten je graag onze studio zien.

 

https://donkermedia.nl/

Related Posts

Architectuur? We leren je een beetje geschiedenis.

Kies de beste taxi voor op reis

Taxi from Amsterdam Schiphol Airport