Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

Afscheidscadeau voor collega

Over een tijdje zal mijn collega afscheid nemen. We werken nu al zo’n vijf jaar samen bij een makelaarskantoor. Maar zij is toe aan iets nieuws en er kwam toevallig iets op haar pad terecht. Soms kan verandering goed zijn, een nieuwe baan kan ook weer uitdaging geven. Knap dat ze deze kans grijpt.

Daarom ben ik op zoek naar een mooi afscheidscadeau voor mijn collega Jill. Maar ja, wat voor cadeau moet je iemand geven die afscheid gaat nemen? Een bos bloemen, een boekenbon, een goede fles wijn, een high-tea, een cadeaubon of een etentje? Nee, ik wil iets origineels voor haar doen.

Online tijdschrift

Toevallig hoorde ik van een vriendin dat ik eens op de website van Jilster in Bennekom moet kijken. Al gauw zie ik dat dit wat is. Wauw… dit is leuk én origineel zeg. Hier kan je zelf met een online programma een tijdschrift, poster of boek maken voor een afscheidscadeau van een collega of bijvoorbeeld een huwelijkscadeau. Deze site houd ik gedachten, want wellicht is het ook leuk om thuis je eigen poster aan de muur te hangen, die daar online te bestellen is.

Een fijne site waar alles duidelijk beschreven staat. Producten, thema’s prijzen en levertijden. Onder het kopje ‘thema’ vind ik onder andere: verjaardagscadeau, huwelijkscadeau en afscheid collega. Ook zijn er tips en ideeën voor mensen die misschien wat inspiratieloos zijn. Zo staat er ook precies bij hoe het werkt, welke vier stappen je moet ondergaan.

Poster of boek online

Ik overleg met mijn andere collega’s wat we zullen doen. Doen we een tijdschrift, een boek of een poster? We verdiepen ons in de site van Jilster en besluiten om samen een leuk online tijdschrift voor haar te maken. Met mooie en bijzondere verhalen en grappige foto’s, die ons herinneren aan een leuke tijd samen en zo hoop ik dat ze kan terugkijken op een fijne tijd met ons. Dit is een persoonlijk cadeau en ik denk dat we haar hier heel blij mee gaan maken. 

De service van Jilster was erg snel. Binnen een paar dagen hadden wij het online tijdschrift in huis. Onze collega was erg blij met dit afscheidscadeau en zal deze mooie herinnering niet vergeten.