Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

40 jaar getrouwd zijn!

40 jaar getrouwd zijn, is een mooi jubileum om te bereiken, en eigenlijk niet iets wat je van tevoren zou verwachten wanneer je elkaar dan het ja-woord geeft. Maar zo’n mijlpaal is ook moeilijk om voor te stellen, want meeste mensen trouwen pas rond de 25, of 30 jaar. Zulke mensen hebben niet eens 40 jaar geleefd! Om dan 40 jaar met hetzelfde persoon te spenderen, zoiets is onbevattelijk. Maarja, daar ben je dan, 40 jaar later. 40 jaar getrouwd zijn, een bijzondere gebeurtenis. Eigenlijk hoor je vrij weinig van dit jubileum, omdat 25 en 50 jaar dé mijlpalen zijn, maar 40 jaar getrouwd zijn is ook wel iets om te vieren. Dus, het feest wordt gepland, de gasten worden uitgenodigd, en de cadeaus worden gekocht. Maar welke cadeaus eigenlijk? Wat geef je mensen die 40 jaar getrouwd zijn? Welk origineel cadeau 40 jaar getrouwd komt ook maar een beetje in de buurt van het jubileum?

Wat geef je mensen die 40 jaar getrouwd zijn?

Wat geef je mensen die 40 jaar getrouwd zijn? Inmiddels hebben ze elkaar al zo vaak cadeaus gegeven, dat ieder persoonlijk cadeau al een keer eerder gegeven moet zijn. Iets waar ze ieder individueel blij van worden. Want als je 40 jaar getrouwd bent, dan weet je inmiddels wel waar de ander blij van wordt. Iets anders dan, niet van die on-originele prullaria waar ze niets aan hebben. Voor een 40 jarig jubileum hoort iets gedenkwaardigs, iets waar ze lang plezier van zullen hebben en iets waar ze écht door verrast zullen worden.

Een tijdschrift

Een tijdschrift als cadeau voor 40 jaar getrouwd zijn! Een tijdschrift die volledig zelf in te vullen is, en vervolgens meerdere keren afgedrukt kan worden. Zo voelt het feest van 40 jaar getrouwd ook gewoon echt als een heuse gelegenheid, waar iedere gast met een kopie naar huis gaat. Het mooie aan zo’n cadeau, is dat het volledig te vullen is met mooie foto’s, gelukwensen van familie, vrienden en kennissen, met daar bovenop ook nog leuke anekdotes. Een beter cadeau bestaat niet!