Artlandish concepts
Image default
Arts / Photography

25 jaar getrouwd

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, omdat u inmiddels alweer 25 jaar getrouwd bent? Dan hebben wij zeker in huis wat u zoekt.
Natuurlijk bent u niet op zoek naar een standaard cadeau. 25 jaar getrouwd zijn is iets bijzonders en dat vraagt dan ook om een bijzonder cadeau.
Wat is er nu niet leuker dan een eigen gemaakt tijdschrift? Een eigen gemaakt tijdschrift is heel persoonlijk en een leuk origineel verrassingscadeau voor jullie 25 jarige jubileum. Een zelfgemaakt tijdschrift is niet iets wat iemand zomaar verwacht, het is dus heel erg leuk om te geven.

25 jaar getrouwd cadeau – hoe werkt het?

Een tijdschrift als origineel cadeau voor een 25 jaar getrouwd bruidspaar is natuurlijk een erg leuk idee. Bij Jilster is dat heel erg eenvoudig.
Je kunt je tijdschrift precies zo maken zoals jij graag wilt dat het eruit komt te zien. Voeg eenvoudig foto’s, logo’s en teksten toe aan jouw tijdschrift. Ook kun je werken met allerlei kleuren en je tijdschrift precies zo indelen zoals jij graag wil dat het eruit komt te zien.
Zo is jouw huwelijkscadeau nog persoonlijker, omdat jij het precies zo gemaakt hebt naar jouw smaak.

Bovendien is een tijdschrift maken met het programma Jilster ook nog eens helemaal niet zo moeilijk. Het is voor iedereen even gemakkelijk te gebruiken. Ook voor de mensen die wat minder handig zijn met computers, is dit programma prima te snappen.
Het is heel eenvoudig. Je maakt gratis een account aan bij Jilster en kunt gelijk aan de slag!
Om het allemaal nog gemakkelijker te maken, hebben wij een handleiding voor je op de website gezet. Zo kun je eenvoudig alle stappen aflopen, zodat wanneer je ergens niet uitkomt, je het makkelijk en snel terug kunt vinden in de handleiding.

Prijzen tijdschrift laten maken en levertijd

Het is logisch dat je je afvraagt hoe het nu allemaal zit met de prijs en de levertijd van een eigen gemaakt tijdschrift. Dan kan ik je geruststellen, het werken met het programma Jilster is geheel gratis en vrijblijvend. Slechts het bestellen van een tijdschrift kost je geld.
De prijzen van een tijdschrift verschillen heel erg. Het ligt natuurlijk aan de uitvoering van het tijdschrift hoe duur het allemaal wordt. Op onze website kun je eenvoudig met de prijscalculator en de levertijd calculator berekenen wat de prijs van jouw tijdschrift gaat worden en hoe lang de levertijd in beslag neemt. Het is allemaal geheel eenvoudig.
Mocht je nog niet zeker weten of je een tijdschrift wilt bestellen, dan kun je ook eenvoudig een proefexemplaar aanvragen, zodat je een indruk hebt van hoe het eindresultaat is.

Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via www.jilster.nl. Wij helpen je graag verder!